Showroom

Welkom op onze showroompagina!

Hier krijgt u een exclusief voorproefje van onze verfijnde collectie veranda's. Elk ontwerp weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit, stijl en functionaliteit.

Onze missie

 Onze missie is niet alleen om uw buitenruimte te transformeren, maar ook om een verlengstuk van uw wooncomfort te creëren. We nodigen u uit om rustig rond te kijken en uzelf te laten inspireren. Mocht u vragen hebben of een persoonlijk advies wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen dat u na het bekijken van onze collectie net zo enthousiast bent als wij en overweegt om met ons in zee te gaan.

overkapping tuin
Bosco

Overkapping tuin

U kunt de Bosco helemaal afstemmen op uw stijl. het standaard model komt met polycarbonaat dak
Bekijk Hier
Veranda aan huis
Pigato

TerrasOverkapping

De Pigato is de luxe terrasoverkapping in ons assortiment. Dit is een veranda bereid met veiligheidsglas
Bekijk Hier
Glazen schuifwand veranda
Ribolla

Tuinkamer

De Ribolla is een terrasoverkapping met een volledig op zichzelf staande constructie.
Bekijk Hier
cropped-IMG-20220621-WA0000.jpg
Glazen Schuifwanden
Voor als u langer buiten wil zitten dan de dag toe laat.
Bekijk Hier
lamellen overkapping
Pinella

TerrasOverkapping

De Pinella is onze Lamellen overkapping. Dit is een van onze luxere modellen.
Bekijk Hier

Het proces van een Veranda aan huis

Een veranda aan huis is in de meeste gebieden in Nederland vergunningsvrij mits het niet boven een hoogte wordt gebouwd van 3 meter. De veranda is ook demontabel. Dat betekent dat als u zou verhuizen de veranda kan afbouwen en mee kan nemen naar uw nieuwe woonadres. Geschikt tegen alle weersomstandigheden en geheel onderhoudsvrij. 

 

Serre

Dat komt doordat het materiaal van het frame geheel bestaat uit gecoat aluminium en de dakbedekking van 1,2cm polycarbonaat of minimaal 44.2 veiligheidsglas. Bij de aankoop van een veranda zult u eerst te maken krijgen met het advies gesprek of inmeet moment. Bij de inmeet afspraak wordt er gekeken naar de maten van de veranda en of er nog bijzonderheden zijn, zoals een bestaande zonwering die er nog af gehaald moet worden, Beplanting, balkon of  verzakingen.

 De afmetingen van de veranda aan huis of zelfs vrijstaand is dus de eerste stap. De factuur wordt opgestuurd met de aanbetaling van het materiaal. Op dat moment wordt het materiaal gelijk besteld bij de leverancier en zou u de montage datum z.s.m te horen krijgen van het bedrijf waar u de veranda aankoopt.

Een dag voordat de overkapping/veranda gemonteerd wordt, neemt het bedrijf contact met u op zodat ze de volgende dag zonder problemen kunnen beginnen. Er moet uiteraard iemand thuis zijn voor de stroomtoevoer van de gereedschappen en ze moeten natuurlijk ook in uw tuin komen via de achterkant of via de voordeur. Meestal begint de montage tussen 8 en 9 uur in de ochtend doordat de de montage ploeg uw veranda en al de benodigdheden moet opladen voor uw klus.

Na afleveren wordt er altijd een controle rondje gelopen zodat u samen met de monteurs alles kan nalopen. Op dat moment kan de klant de monteurs nog wijzen op bijzonderheden of wijzigingen. Meestal kunt u binnen 24 uur het bedrijf nog benaderen. De meeste bedrijven geven u een garantie van 10 jaar, dus als er na de montage nog iets aan de hand is, zult het bedrijf het altijd netjes proberen op te lossen. 

De kosten van een veranda aan huis kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het formaat, het materiaal, de kwaliteit van de constructie, eventuele extra functies en de arbeidskosten van de installatie. Een veranda kan een waardevolle uitbreiding van je leefruimte zijn, maar de prijs kan sterk variëren op basis van jouw specifieke wensen en behoeften.

Over het algemeen kunnen de kosten voor een eenvoudige en kleine veranda aan huis beginnen bij ongeveer €3.000 à €5.000. Deze lagere prijsklasse omvat vaak eenvoudige materialen en standaard ontwerpen.

Voor grotere veranda’s met meer luxe functies en hoogwaardige materialen, kunnen de kosten oplopen tot €15.000 of meer. Luxe veranda’s kunnen ook extra functies omvatten, zoals glazen schuifwanden, verwarming, verlichting en ingebouwde meubels.

Het materiaal van de veranda is een belangrijke factor die de prijs kan beïnvloeden. Houten veranda’s zijn doorgaans iets goedkoper dan veranda’s van aluminium of staal. Aluminium en stalen veranda’s zijn duurzamer en vereisen meestal minder onderhoud, maar kunnen duurder zijn.

Daarnaast kunnen de arbeidskosten voor de installatie van de veranda ook variëren, afhankelijk van de locatie, de complexiteit van het ontwerp en de ervaring van de installateur.

Het is verstandig om offertes aan te vragen bij verschillende aannemers of verandabouwers om een beter idee te krijgen van de specifieke kosten voor de veranda die je wilt. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en ervoor zorgen dat je de beste veranda aan huis krijgt die past bij jouw budget en wensen. Vergeet niet om ook rekening te houden met de duurzaamheid en kwaliteit van het materiaal en de constructie, omdat een veranda een investering is voor de lange termijn.

 Het is altijd raadzaam om contact met ons te nemen om gratis in te meten. Hierdoor heeft u gelijk  alle expertise en een prijs.

Wilt u een offerte aanvragen? klik hier

De kosten van een veranda inclusief montage kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het formaat, het materiaal, de kwaliteit van de constructie, eventuele extra functies en de arbeidskosten van de installatie. Het is lastig om een exacte prijs te geven, omdat elke veranda op maat wordt gemaakt en de kosten afhankelijk zijn van jouw specifieke wensen en behoeften.

Over het algemeen kun je verwachten dat de totale kosten voor een veranda inclusief montage ergens tussen de €5.000 en €20.000 of meer liggen. Dit is een ruwe schatting en de uiteindelijke prijs kan hoger of lager uitvallen op basis van de volgende factoren:

  1. Formaat: Hoe groter de veranda, hoe meer materialen en arbeid er nodig zijn, wat de kosten zal verhogen.

  2. Materiaal: Het gekozen materiaal heeft een grote invloed op de prijs. Houten veranda’s zijn doorgaans goedkoper dan veranda’s van aluminium of staal, maar elk materiaal heeft zijn eigen prijsklasse en eigenschappen.

  3. Extra functies: Als je extra functies wilt, zoals glazen schuifwanden, verlichting, verwarming, of ingebouwde meubels, zullen deze de totale kosten verhogen.

  4. Kwaliteit van de constructie: Hoogwaardige materialen en constructie kunnen duurder zijn, maar ze bieden vaak een betere duurzaamheid en kwaliteit op de lange termijn.

  5. Lokale arbeidskosten: De arbeidskosten kunnen variëren afhankelijk van de locatie en de ervaring van de installateur.

Om een nauwkeurige prijs te krijgen voor een veranda inclusief montage, is het raadzaam om offertes aan te vragen bij verschillende aannemers of verandabouwers. Zorg ervoor dat de offerte alle details en kosten omvat, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen en ervoor kunt zorgen dat je de beste veranda krijgt die past bij jouw budget en wensen. Vergeet niet om te investeren in kwaliteit, want een goed gebouwde veranda zal je vele jaren plezier en waarde bieden voor je huis.

 
 Het is altijd raadzaam om contact met ons te nemen om gratis in te meten. Hierdoor heeft u gelijk  alle expertise en een prijs.

Wilt u een offerte aanvragen? klik hier

In Nederland gelden specifieke regels en richtlijnen voor het bouwen van een overkapping zonder vergunning. Deze regels kunnen per gemeente verschillen, dus het is altijd verstandig om contact op te nemen met je lokale gemeente of het Omgevingsloket om te controleren welke regels precies van toepassing zijn op jouw situatie.

Over het algemeen zijn de belangrijkste richtlijnen voor het bouwen van een overkapping zonder vergunning als volgt:

  1. Bouwhoogte: De maximale hoogte van een overkapping zonder vergunning varieert meestal tussen de 2,5 tot 3 meter. Dit betekent dat de totale hoogte van de overkapping, gemeten vanaf de grond tot het hoogste punt van het dak, binnen deze limiet moet vallen.

  2. Oppervlakte: De maximale oppervlakte van een overkapping zonder vergunning ligt meestal tussen de 30 en 50 vierkante meter. Dit betekent dat de totale grondoppervlakte die de overkapping inneemt binnen deze limiet moet blijven.

  3. Afstand tot perceelgrenzen: In sommige gevallen moet de overkapping op een bepaalde afstand van de perceelgrenzen worden gebouwd. Deze afstand kan variëren per gemeente, maar het is gebruikelijk dat de overkapping niet te dicht bij de buren of openbare ruimtes wordt geplaatst.

  4. Bouwvoorschriften: Naast de hoogte, oppervlakte en afstand tot perceelgrenzen, moeten overkappingen zonder vergunning meestal voldoen aan bepaalde bouwvoorschriften. Dit omvat zaken als de gebruikte materialen, fundering, veiligheid, en windbelasting.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze regels kunnen variëren en dat er uitzonderingen kunnen zijn afhankelijk van jouw specifieke situatie en de lokale regelgeving. Daarom is het altijd aan te raden om bij je gemeente na te gaan wat de exacte regels zijn voordat je begint met het bouwen van een overkapping. Als je niet zeker bent, is het beter om vooraf toestemming te vragen en een vergunning aan te vragen om problemen achteraf te voorkomen.

 Het is altijd raadzaam om contact met ons te nemen om gratis in te meten. Hierdoor heeft u gelijk  alle expertise en een prijs.

Wilt u een offerte aanvragen? klik hier

Een aluminium veranda staat bekend om zijn duurzaamheid en stijlvolle uitstraling. Of u nu kiest voor een vrijstaande veranda of een die aan uw huis is bevestigd, de voordelen zijn talrijk. Dankzij het lichte gewicht van aluminium is de montage eenvoudig en snel.

Een van de bekendste merken op de markt is de Deponti terrasoverkapping. Deze overkappingen, bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, zijn een perfecte aanvulling op elke woning. Bovendien biedt Deponti overkapping een ruim assortiment aan modellen en stijlen.

Of u nu op zoek bent naar een veranda op maat of een standaardmodel, wij hebben wat u zoekt. Onze experts helpen u graag verder in onze showroom. Hier kunt u ook ons ruime aanbod aan modellen in het echt bekijken.

 

Veel klanten kiezen voor een veranda met glas. Het glas bestaat meestal uit veiligheidsglas, wat zorgt voor extra bescherming. Voor diegenen die nog een stap verder willen gaan, bieden wij glazen schuifwanden aan. Dit maakt uw veranda nog luxueuzer en praktischer.

serre

Zekerheid bij BuyVeranda

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het advies geven en het monteren van Veranda’s aan huis, vrijstaand in de tuin, Tuinkamers met veel mogelijkheden, glazen schuifwanden (ook mogelijk voor bestaande veranda’s of andere doeleinde. 

Wij geven 10 jaar garantie op het materiaal en tevredenheid van de klant staat bij ons op nummer 1. U wordt het het hele proces zo goed mogelijk geholpen, van het advies gesprek tot aan de montage.

Wij hebben een snelle levertijd van 1 week. Met ons ervaren team kunnen wij ervoor zorgen dat uw veranda aan huis binnen een maand geplaatst kan worden. Door met Deponti samen te werken hebben wij een hele grote voorraad en dat zorgt voor veel zekerheid bij ons als bedrijf en daarom ook voor u als consument.

 

 

In 2011 is Deponti gestart met de productie van terrasoverkappingen. Wat begon als een opslagmagazijn van 1.000 vierkante meter, een aluminium dak en een ontembare passie is uitgegroeid tot een geweldig bedrijf met tientallen medewerkers, een distributiecentrum van 15.000 vierkante meter en honderden verkooppartners in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland , Frankrijk, Denemarken, Zweden, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Met ambitie en vastberadenheid verspreiden we samen met onze verkooppartners van De Bounty elke dag onze boodschap!

Deponti wil het beste voor iedereen! Deponti ontwikkelt, produceert en verkoopt aluminium terrasoverkappingen, lamellenoverkappingen, vouwdaken en glazen schuifwanden. We gebruiken alleen hoogwaardige producten die lang meegaan en hoge kwaliteitseisen stellen. Door bestaande producten verder te ontwikkelen en productie, montage en verzending zoveel mogelijk te vereenvoudigen, maken we onze producten betaalbaar voor elk marktsegment. 

Ons modulaire concept maakt ook naadloze integratie en combinatie van bestaande en nieuwe Deponti-producten mogelijk. Wij verkopen onze producten bewust via een geselecteerd netwerk van dealers, dat wij exclusief organiseren en begeleiden.

Heeft u een vraag?

veranda aan huis,

veranda aan huis,

veranda aan huis,

veranda aan huis,

veranda aan huis,

veranda aan huis,

veranda aan huis

veranda aan huis

veranda aan huis

veranda aan huis

Scroll naar boven