Offerte aanvraag uitleg

Een offerte aanvragen

Zo gaat het bij ons

Vraag een offerte aan

Vul hier onder de gegevens in en wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een prijsindicatie  in de mail ontvangt.

Waarom hebben we deze informatie van u nodig?

Wij werken natuurlijk bij u thuis, Hierom is een goede voorbereiding het halve werk. 

Met de informatie die we hier van u opvragen kunnen we al een schatting maken hoeveel het ongeveer zou kunnen kosten. schrijf daarom zo gedetailleerd mogelijk wat uw wensen zijn.

Klinkt onze prijs eerlijk en binnen uw budget, komen we gratis bij u inmeten zodat we niet voor onverwachtse verassingen komen te staan.

Wat krijg u bij ons?

Kunt u niet wachten?

Neem dan via een van deze kanalen contact met ons op

BuyVeranda Bied:

Elke serre & veranda die wij ontwerpen is gemaakt met hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur. Van het robuuste glas tot de fijn afgewerkte frames, wij staan garant voor kwaliteit.

Uw visie is onze leidraad. Onze serres & veranda's worden op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij de architectuur van uw huis. Of u nu gaat voor een klassieke uitstraling of een moderne twist, wij zorgen ervoor dat uw serre perfect past bij uw stijl en behoeften.

Geniet het hele jaar door van extra woonruimte. Onze serres zijn ontworpen om optimale isolatie en lichtinval te bieden, waardoor u zowel in de zomer als in de winter een comfortabele ruimte heeft.

Wij staan achter onze producten. Daarom bieden wij een 10-jarige garantie op verzakking en op het materiaal. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw prachtige serre/veranda.

Scroll naar boven